Küsi kõike, mis on seotud mobiiltelefonidega
Kui tahad osta, müüa või vahetada, siis selleks on ärifoorumid.
http://www.android.planet.ee/ Androidi teemaline foorum. If you've forgot Security code of your Nokia mobile phone, use Security...
Probleem siis selline, et mu Nokia E51-hel ei tööta enam nupud. ainuke nupp mis töötab, on I/O nupp, olen akut välja võtnud ja tagasi pannud,...
Tere mul on selline probleem et mul on klapiga samsungi telefon ja viimasel ajal on selline jama et kui ma klapi kas yles või alla lykkan siis pilt...
Tere LG KF510 hakkas jamama, algul nii,kui data kaabli või laadija panin taha, siis viskas pildi taskusse. Viisin garantiise, tehti mingisuguse...
Nimelt kui telefon sisse lülitada jääb ekraan lihtsalt valgeks,vanasti aitas aku tagant ära võtmine aga nüüd ei aita seegi.Ons tegemist kuluka...
Sai ostetud siis katkise displeyga telefon SE w810i ,vahetasin siis ekraani ära ja tööle pannes peale PIN sisestamist kiri "Telefon lukus"...
Tere, Samsung SGH-E500 unustas ära oma kalendri sisu (kõik pildid/SMS-is/videod jne alles aga kalendris null kirjet). Mida rahvas arvab...
tervist et käis mo sony ericsson (täpsemat mudelit peal kirjas ei ole ) käis ujumas paar aastat tagasi ja peale seda ei ole näppinud olnud kuni...
Tere! Sony Ericsson Z710i ei salvesta, alates eilsest, kontakte kõnede loendisse, milles põhjus? Jube tüütu on koguaeg ,,kontaktidest"...
Tere. Ostsin endale järelmaksu peale Nokia e52 soomes, DNA võrgus. Kõik oli tore ja hea, kuid Eestis ma seda kasutada ei saanud. Otsustasin...
Kas Nokia 6500 Slide telefonile on olemas "proga" mis lülitaks välgu "lambi" sisse mida saaks kasutada siis taskulabina?
Tere. Siin hulga spetsialiste koos, ehk oskab keegi nõu pakkuda. Nimelt eelnimet telefoni ekraan hakkas vilkuma mingil ajahetkel. Ise kahtlustan...
Tere on probleem telefoniga sony ericsson w880i disply on katki.Kus oleks võimailk uut displeyd leida ja kui palju parandus maksta...
Sellel telefonil on sees NAVTEQ teejuht, mis rääkis kenasti Eesti keeles. Keera vasakule, sa ületad lubatud kiirust, 300 m järel esimene tee...
Tere!! Installisin oma uuele Nokia 5230-le mälukaardi peale Garmin mobile XT tarkvara. Peale tarkvara installimist ei lülitu mobiil muud moodi...
Telefon on sony ericsson w200i. Juhtus nii et kaotasin õhtul telefoni ära ja hommikul sain tuttavalt kätte,arvatavasti lebas telefon öö labi kusagil...
tere ega kellelgi vedele kuskil samsung sgh x670 laadijat vahetan plaatide vastu ntx siit midagi : peasi et saaxin laadija ,võin teile...
Nokia mälukaardil peale tarkvara uuendust parool peal? Koodi ei tea ja andmetele ligi ei saa. Kas mälukaarditel on alg või mõni individuaalkood...
Kas keegi teab kust oleks v6imalik neti teel eestist tellida lintkaabli`? ise eelan metsas ja kuskil tallinnasse 160 km selle pärast ju s6itma ei...
mure selline et hiljuti uuendasin oma nokia 5130 tarkvara peale aeda läks telefon kuidagi aeglaseks muusika loo vahetamine jne kas tarkvara kuidagi...
Kas kellelgi leidub vanade nokiate datakaableid? Oleks võibolla ka nõus sümboolse tasu eest loovutama? FBUS või M2BUS tüüpi peaksid olema. Oleks...
Kasuta antud valikut piiramaks kuvatavate teemade hulka määratud ajaperioodist uuematega.
Võimaldab valid parameetri, mille järgi teemade nimekirja sorteeritakse.
Järjesta teemasid...
Märkus: sorteerides kuupäeva järgi kuvatakse valiku 'Kahanevas järjestuses' korral uusimad teemad esimesena
Foorumi reeglid