Küsi kõike, mis omab seoseid tark- ja riistvaraga.
Küsi kõike, mis on seotud mikroprotsessorite ja nende programmeerimisega
Infrapuna vastuvõtja Atmega...
Eile 22:25
Mõtlesin,et teen pisikese teema kuidas arvutit tasuta ja efektiivselt puhastada!Liikvel palju viiruseid,lisaks rämps,mis arvutisse niiehknaa...
REEGLID, milleks mulle need? Tevalo elektroonikafoorumite näol on tegu infopangaga, kuhu on mitmete aastate jooksul talletatud tuhandete inimeste...
Esiteks peab märkima, et elektroonikutele meeldivad rasked probleemid, hästi esitatud ning mõtlemapanevad küsimused. Kui see nii ei oleks, siis ei...
Sain tuttavalt sülearvuti Fujitsu Siemens Amilo L1310G, mille skeem on siin http://www.hot.ee/aivo222//L1310G_Schematics.pdf . Testriga kontrollides...
Kas oskate soovitada programmi mis suudaks tavalise printeriga pileteid nummerdada näiteks kui sööta piletid siis igale varem valmis prinditud...
Oleks abi vaja,et kust saaks uusi hiireuiske osta?:confused:
Ainult ikoonid on normaalsed. Selline nähtus pole pidev, vaid vahete vahel, muidu normaalne.
Tere, on keegi näinud head materjali numbrilistest mõõteriistadest või pc rakendamisest elektrimõõtmises? Pean õpilastele semestri lõpus sellest...
Ei oskanud teemat kuhugi mujale paigutada. Asi on siis selle, et läpakas Dell Xps 1530 ei näita display peal pilti enam üldse. Välise monitoriga...
Tervist, sain uue HP 2510p läppari koos dokiga. Kasutan Lenovo L192W 19" laiekraani monitorina. Probleem on monitori native resolutsiooniga. 1440x900...
Tere! Mure järgmine: Mul on siin läpakas, HP compaq nx9020. Põhja all on kenasti xp home litsentsikleeps ja sellel lisaks tähis Hp. OEM märget...
Ei te kas see siia foorumisse kõige paremini sobib aga kangesti tahaks siinse rahva arvamust teada. Ehitan arvutile vesijahutust, sellist tõsist....
1) Millist tüüpi kaablit on korrektne kasutada RJ11(6P2C), RJ14(6P4C) ja RJ25(6P6C) puhul? Nagu ma olen aru saanud, siis kasutatakse flat(on sellel...
Sai alles ostetud, uus kaart peal, kuid Tallinnas kõiki kohti üles ei leia. Hansu tänav puudub, E.Vilde 61 jne. Oskab keegi midagi selle kohta öelda...
Seeet, vanasti Opera uuesti avamisel olid eelmistel päevadel/nädalatel allalaadimiste kohtade ajalugu alles, nüüd uuematel Operatel jääb heal juhul...
Kasutan chrome´i , tõstan akna telekasse , panen full-screen. Nii kui ma midagi nüüd arvuti ekraanil klõpsan , siis viskab telekas ka kohe...
Vajadus oleks kasutada midagi analoogset nagu google, kuid Offlines. Laadisin alla mõningad kodulehed, millelt soovin kiirelt infot leida siis kui...
Farnell enam ei müü: http://ee.farnell.com/friwo/10-5544-103-21/plug-secondary-1-7x4-8x9-5mm-90deg/dp/8371652 Elfa-st tellitud ja selgus, et ei...
Tere, Mure siis taaskord HP DV6000, dv6450ea (GT842ea, emaplaat 434722-001) seeria läpaka emaplaadiga. nVidia kivi on tõenäoliselt lahti ja vajaks...
Terekest, Mure järgmine. Oman ise kokku klopsitud arvutit, komponendid on: 700w Inter-Tech toide 4gb ram AM2NF3-VSTA emaplaat Gigabyte HD4650...
Tere! Tulemas on format ja olemas hetkel ainult tavaline xp plaat, ilma sata draiveriteta. Leidsin netist,et on võimalik maha võta biosist Sata...
Tuttav tõi linksys-i ruuteri WRT54GL et ei saa sellega netti. Proovisin minagi ja ei saa tõesti sisse. võrgu leiab ja levi on väga hea aga võrgu...
Lauaarvutri scaleo e korpusel on ees VFD ekraanike mis media centeri programmi kasutades näitab ka näiteks lugude nimesi jne aga mul selline mure et...
Kasuta antud valikut piiramaks kuvatavate teemade hulka määratud ajaperioodist uuematega.
Võimaldab valid parameetri, mille järgi teemade nimekirja sorteeritakse.
Järjesta teemasid...
Märkus: sorteerides kuupäeva järgi kuvatakse valiku 'Kahanevas järjestuses' korral uusimad teemad esimesena
Foorumi reeglid