Küsi kõike, mis ei sobi teistesse audiofoorumitesse
Siin räägime vanakooli helitehnikast
Tesla helisüsteemi mudeli...
01-09-10 21:45
Kui plaanite teha projekti, siis tehke projekti kohta üks teema, mitte mitu eraldiseisvat teemat materjalide, ehituse ja arvutuste kohta, on kergem...
Teemasse lisada oma audiosüsteemi kirjeldus ja mõned pildid. Võib rääkida muljetest ja muust sellisest. Pildid PEAVAD olema õigetes mõõtmetes....
Nii mainin juba alguses ära et ma ei jaga ilmselt midagi nendest kõlari ribadest ja võimudest jne et endal on siis Estonia 009 võim ja 2X Estonia...
Kuna meil siin sellised väikse audiofiilse mekiga teemasid vahepeal, võiks ka olla teema kus saaks soovitada kontserteid ja muid üritusi analoogse...
Tervist Oleks väike plaan kunagi sellist asja üllitada nagu autokino. Pildi näitab vist projektoriga veel ära, ehk annate nõu mismoodi heli...
Tervist, Tekkis selline enda meelest tore idee koju väike helisüsteem soetada. Hinnalt minu jaoks mitte väga kallis, vaid keskmine. Peamiselt raadio...
Arvuti hakkab asuma muusikakeskusest ca 13m kaugusel. Remondi käigus vedasin 2x1,5mm2 kõlarikaabli seina seest, kusjuures ühes kimbus teiste elektri-...
Kes vähegi Tartus käinud, see vast Atlantisesse ka juhtunud ja tahaks teada mida teie sellest arvate mis sealt kõlaritest välja tuleb? Pattaya,...
Tere. olen siin foorumis uus. Mul siis vene Radiotehnika võim. kui käima paned siis hakkab nagu taguma vaikselt ja mide kõvemaks keerad seda kõvemaks...
lammutasin vana vene rigonda ära ja mis ma sealt leitsin - *lampvõimu:) oleks vaja selle rigonda 102 skeemi kui kuskilt saab ja siis veel oleks vaja...
kuna korter on remondiootel ning enamus mittekandvaid seinu langetatud, siis oleks hetkel piisavalt ruumi (70 m2), ruume, nurgakesi, kuhu mitu...
niisiis pystitan v6rdluse :D kumb on ikkagi siis parem v6imendi kas radiotehnika y7111 v6i amfiton 35y-002c
Hei! Mure järgmine, Ostetud mõni kuu tagasi paar Koss KEB20g ja nüüd on jäänud vaikseks. Algul üks pool, mõne aja pärast teine. Üks poole on...
Sain ühe vana Poolas toodetud mikrofoni ning tahaks huvipärast proovida selle salvestus kvaliteeti. Pole aga absoluutselt kursis vanakooli...
Kuidas ühendada kõrvaklapi juhet pistikuga? Kes oskab nõu anda? Kõik heli muliseb miks? Mul on Mikrofofoniga kõrvaklapid TRUST ( üks juhe on kollane...
Kuidas saaks ühendada võimendi ühte kanalisse 2 või 3 kõlarit? Kas peaks mingi pistikute süsteemi sinna aretama?
Tere, tuli mõte osta FM antenn ning soovitati pöörduda siia foorumisse. Asukohaks räpina ja sooviks oleks kuulda normaalselt tartu saatjatest...
Hei. Sai ostetud kõlarite komplekt (Bimatek T1010). Kuid nüüd, kui asja kätte sain tuli välja, et tegu on dvd mängijale mõeldud komplektiga....
kas 12V 4ah 30A aku toidaks ära http://www.noortehnik.ee/grupid/action/show_product/product_id/879/ sellise võimu?
tere! mul tekis selline küsimus, kas on võimalik MP3-le teist LCD ekraani? kui on siis keegi võiks selle kohta lähemalt selgitada.. aitäh ja...
niih.. kas on julgeid kes tahaks proovida taolisi plaate..nt oma kuulamisruumis.. http://muscarine.planet.ee/matid/ valikus kahte erinevat...
Oskab keegi pakkuda, kus võiks lasta teha mettallist korpusele tagapaneeli? Paneelis peaks olema hulgem erineva suurusega auke, materjal ei pea olema...
Kasuta antud valikut piiramaks kuvatavate teemade hulka määratud ajaperioodist uuematega.
Võimaldab valid parameetri, mille järgi teemade nimekirja sorteeritakse.
Järjesta teemasid...
Märkus: sorteerides kuupäeva järgi kuvatakse valiku 'Kahanevas järjestuses' korral uusimad teemad esimesena
Foorumi reeglid