Koht küsimaks kuidas mingi seadmega ringi käia
Tere. Natukene ebatavaline küsimus, aga ma leian et vanemad inimesed peaks üsna täpselt teadma millega võiks tegu olla. Juhuslikult sattus...
Huvitab siis selline asi, et kas leidub umbes 1kw mootoreid mille pöörete arv oleks umbes 10 000rpm. Võimsus võib alata ka 600W umbes. Või peab...
kuidas 1,2,3,4 plaadi klemmi ühendada 220v ilma lülitita kokku
Tere Kuna mõned keevitustööd vaja sel suvel ära teha ja enam ei taha vanade keevitusprillidega silmi ja nägu rikkuda, mõtlesin isetumeneva...
tahaks teada mis materjaliga on tegu ja kus selliseid plaadikesi kasutati http://i35.tinypic.com/em2j5.jpg pilt tuli natuke nigel välja ...
Tere ! Kas kellegil on käepärast vene trahvode andmeid ?? Huvitab just TH 53-220-50 andmed. asjaga jube kiire
Sõber ostis juhtme ning soovis et ma sellele 90 kraadise pulkpistiku otsa joodaks. Juhtme katki lõikamisel sain üllatuse osaliseks. Kas on viga minu...
Vajab nokitsemist, et tööle saada. Mida sellisega peale sihtotstarbe veel teha oleks? Muuseumile või mähised traadi tagavaraks? ...
Tere ! Kas leidub vahendit vase puhastamiseks näpujälgedest tekkinud oksiidist ?
Sattus kätte mingi veneaegne 220v seade, välja näeb nagu lamp, kuid pirni asemel on klaasist muna, mille sees on arvatavasti elavhõbeda tilk, ümber...
ma ei tea, kas on 6ige koht, aga kysimus selles et kui PS2 muuta, siis kas ta mängiba ka PS1 piraat mänge ?
Küsimus keemikutele, või siis keemiaga rohkem sina peal olevale rahvale. On olemas selline gaas nagu: Tetrafluorietaani (R134a) On soov rohkem...
Kuna mu jootekolb andis nüüd otsad ja ma ei oska sellele kusagilt uut keraamilist kütteelementi otsida, sest sel pole mingit tüüpi ega infot...
Sain vana kasutatud signakeskuse Optex 824, kuid kõik PIN-id on kadunud(unustatud). Oskab keegi öelda, kas saab kuidagi taastada tehase seadeid...
Mure destiliseeritud vee hindamisel. Vanasti oli standardprotseduur, et kindlaks teha kas kanistris on toores või destiliseeritud vesi: kanistrist...
Tuli mõte proovida järgi teha sellist asja nagu selles videos on... http://www.youtube.com/watch?v=0PA8Dgaqkbc Aga tekkis raskusi selle "USB...
Tere mul selline küsimus kas saab kaks ruuterit panna ühe neti juhtme järgi mis majja sisse tuleb? Kuna tegemist on soomega siis paluks ideid kuidas...
Tere. Sattus pihku ära koolnenud transistoritega autovõim. Kuumusest, või teab millest on mõrades 3 DFP50N06 mosfetit. Elfast kahjuks ei...
Kasuta antud valikut piiramaks kuvatavate teemade hulka määratud ajaperioodist uuematega.
Võimaldab valid parameetri, mille järgi teemade nimekirja sorteeritakse.
Järjesta teemasid...
Märkus: sorteerides kuupäeva järgi kuvatakse valiku 'Kahanevas järjestuses' korral uusimad teemad esimesena
Foorumi reeglid