Siin räägime vanakooli helitehnikast
Tere, ega ma nüüd radiomuseum.orgiga võistlema taha hakata, aga üldhariduslikus mõttes võiks ehk siin foorumis avaldada vanade veidrate...
Vajaks abi siis selle toote kindlaks tegemiseks Tootjafirmaks on Tesla, kuid muid andmeid eriti ei tea. Tagapaneelil veel kirjas typ:ars 7500. kuid...
Tere, Soetasin endale täna Technics SL-20 vinüülimängija ja põrkusin kokku paari asjaga, mis vajaksid lahendust. Nimelt on vinüülikal...
Täna siis sattus selline plaadimängija näppu millel esialgsel vaatlemisel täiesti tundmatu pickup.Esiküljel on vaid kaks tähte - D M. Kas keegi...
Ehk keegi oskab öelda gruppi mille alla need lindid kuuluvad.SVEMA A4620-6R,A4615-6R,A2601-6B, A4407-6B, A4409-6B.Kunagi olid lindid Tüüp 1,2,6,9,10...
Tere, masin Pioneer PL-300, tahaks teada, et kas sellelt lehelt esimesest kahest helipeast midagi sobib:...
Kas keegi oskaks anda mõne vihje kus ma võiksin leida Cajus 110 skeemi.
Ei tea kas keegi oskab aidata või teab kust saaks osta või tellida rihmasid ja surverulle sellise kassetikale nagu Akai gx-9
Vaikselt olen siin-seal juba ilma uurinud ja sama lai kui on ka hinnaskaala erinevatel asjadel on ka valik. (Et siis üpris lai on see valik) Uuriks...
Küsimus siis selline kuidas saaks vene kasettikast romantika 225-c salvestada heli arvutisse Kassette kusagil 200 ringi:d
http://slbender.exactpages.com/akai6.html
No kripeldab keelel ja tahab vägisi äraküsimist. Olen aru saanud, et kõige "parema" tulemuse annab atsetoon. Pidi saama ühtlase sileda ja libeda...
Ei leidnud ühtegi korralikku teemat lintmakkide hooldusest ja teen uue, et küsida siinsete kasutajate arvamusi. 1) Magnetpeade, surverulli ja...
Õnnestus saada proovikuulamiseks-ja nüüd peale 6 tundi kuulamist ei suuda ära imestada kui hea kvaliteediga on tallinna helikasseti tehase...
Et siis selline mure jah, et oleks vaja teemas nimetet protseduur ette võtta, makiks on Pioneer CT-S 530, asi tsirka 15 aastat vana. Mängimisel heli...
Sattus kätte niisugune aparaat aastast 1992. Kaks kahemootorilist lindivedu, protsessorjuhtimine ja pult, helilised parameetrid ka normaalsed (sel...
Saabus sinna üle 600 ühiku vinüüle-ise just sealt tulen -Enamus 70 aastate proge.Omale leidsin 9 Julio Iglesiast ja ühe Sweedi.Rutake...
Kus on võimalik hankida,saada,osta jne... kileümbriseid vinüüli kestadele,mitte plaadile ja ikka sellist kuhu ka kläppõuver sisse mahub vaja oleks...
tegu kassetiga "röövel ööbik - ilu" , vahetasin kogu mehhaanika välja koos ümbrisega ja endiselt "vilistamine" ei kadunud. mis seda vilistamist...
:o Kassetmakid siiski rahvahulgast ära vajunud ja lähevad veel vaid makipededele peale :D Huvi pärast tahaks teada palju foorumi rahva hulgas...
Lausa tragöödia, mõlemad kutud. Kas on reaalne neid Eestis vahetatud saada? Ise ei oska ning ei tea kas neid müügilgi on.
Kasuta antud valikut piiramaks kuvatavate teemade hulka määratud ajaperioodist uuematega.
Võimaldab valid parameetri, mille järgi teemade nimekirja sorteeritakse.
Järjesta teemasid...
Märkus: sorteerides kuupäeva järgi kuvatakse valiku 'Kahanevas järjestuses' korral uusimad teemad esimesena
Foorumi reeglid