Küsi kõike, mis on seotud auto elektroonika- ja elektrisüsteemiga
Sai moskvitši paigaldatud automakk koos kõlaritega, kuid jama raadiohäiretega.. Paned auto käima, siis raadio hakkab sahisema/ragisema. Isegi...
saab keegi aidata? 58363930
Hei! Olen juba siin pikemalt aega netis tuhlanud ning korraliku installationi manuali ei leia. Leidsin kuskillt välismaa foorumist vaid sellise...
Autoks opel omega millel juhib kliima automaat Eberspächerit. Olemas on õhk tüüpi seadme juhtplokk aga Eberspächer ise on vesi tüüpi. Kas neid kahte...
ATV'l läks pingeregulaator õhtale ning uus on koleda hinnaga. Mõtlesin, et leiab ehk alternatiivi: 1) Kasutada auto oma? ATV'l tuleb genekast 3...
Tervist selline probleem vw passati süütepooliga ,et selle küljest kaks juhet lahti aga ei oska neid kuskile ühendada. http://yfrog.com/2idscn5391j...
Tere, On küll autofoorum kuid äkki ei pahandata väike tsikliteema ka sisse tuua. Olen uurinud, et panna peale tsiklile nö. käigunäidik nagu...
Tere! Oleks abi vaja mootori leidmisel. Otsin umbes 3hj e. 2,23 kw / 24 v, püsimagnetitega, ilma harjasteta, alalisvoolu mootorit . Äkki keegi...
Palun ,kes oskab mind aidata , mis enda auto Opel Astra raadio koodi kohta . vajan koodi BLAUPUNKT CAR300 GM0300T5344676 . Ostsin .See...
Kuna tegemist on autoga siis kirjutan oma mure siia, nimelt sai soetatud Philipsi LED päevavalgus tuled, tuldega on kaasas lülitus automaatika mis...
sai ostetud üks kõige odavam raadio-dvd-tv hiina käkk. kuidas on lood eestis tv signaali kinnipüüdmisega autos? sõidu pealt ei tule üldse hitti? ...
Haagisepistikus oli lühis. selle tulemusel ei põle autol gabariittuled. kaitsmed on korras, vähemalt need mis õnnestus leida. Mootoriruumis ja...
ehk tuleb kellelegi selline taskulamp tuttav ette: http://www.upload.ee/thumb/345943/P1140043.JPG http://www.upload.ee/thumb/345946/P1140044.JPG ...
Selline mure, et matkabussi on vaja ühendada teleka külge digiboks, mis tahab 5V 12W ehk siis 5V/2,4A. Kuidas seda kõige lihtsam teostada oleks?...
KUidas seda kontrollida / remontida... (asi põhimõtteliselt nagu vene Mopeedil v-50 vist kutsutakse "hallkarp"/kommutaator) asjal on 5 juhet yks...
Selline jama, et juba kolmandat korda lendab genekal pingeregulaator. Harjad korras, aku korralik, silmaga nähtavaid vigu ei esine. Kui olen pannud...
Kas keegi oskaks juhatada kuskohast saaks cenmax vigilant-7 eestikeelse kasutusjuhendi? Googleldamine ei andnud kahjuks tulemust:(
Tervist kõigile, Mul väike mure, auto keskluku vaakumi süsteemi trükkplaat tätsa pehkinud ja lühises, mõtlesin, et äkki oleks võimalik ise ilma...
Otsin Astra-G roolivõimendi pumpa mõistliku hinna eest. Teenindusest öeldi, et sobilikud pidid olema tootjate Delfi ja RDF RDF-2 variandid. Kas saab...
Kasuta antud valikut piiramaks kuvatavate teemade hulka määratud ajaperioodist uuematega.
Võimaldab valid parameetri, mille järgi teemade nimekirja sorteeritakse.
Järjesta teemasid...
Märkus: sorteerides kuupäeva järgi kuvatakse valiku 'Kahanevas järjestuses' korral uusimad teemad esimesena
Foorumi reeglid