Seoses sellega, et tagakõlarid visuaalselt võtavad palju ruumi, “direktor-sisekujundaja” palus neid välja vahetada väiksemate vastu. Seega võtan müügist maha enda kõlarid U30/50 http://www.elfaelektroonika.ee/foorum/threads/43717-M-Audes-U30-50-klarid?highlight=u30. Nad suurepäraselt funkavad kui tagakõlarid.

Audes Studio suureäraselt sobivad Stereo jaoks ja on ruumi suhtes vähenõudlikud, võib panna ka seina lähestikku. Kuidas nad kõlavad? Minu meelest on väga raske leida nii head hinna ja kvaliteedi suhet. Tonaalne bilanss 1:1 vastab minu Blues’ile, võib olla bass pole nii sügav, kuid väikses ruumis Stereo’ga nad on täitsa konkurentsivõimelised selliste põrandakõlaritega nagu Audes Blues.

Euroopas kõlarid maksavad ca 1300 eurot ja alused ca 300 eurot. Tundub, et Audes tõstis hindasid selleks, et kõlarid sattuksid kõrgemasse hinnaklassi, milles on esitatud kõlarid analoogse heliklassi kõlarid.

Seisund – suurepärane!

Kui keegi otsib endale uusi kõlareid (isegi põrandale), soovitan panna minu omad enda kuulamiste listi. Tulemus paneb Sind imestama.

Hind koos alustega - 10500 ЕЕК, mis peale Audese hinnatõusu teeb ostu väga ahvatlevaks.
Small-IMG_0027.JPGSmall-IMG_0030.JPGSmall-IMG_0032.JPGSmall- IMG_0029.JPGSmall-IMG_0023.JPG