Kuulus Sveitsi "idler-wheel drive" vinüülimängija originaal kujul.
Soovin müüa see huvilisele kuna ise otsustasin teise mudeli heaks - nüüd ta hoiab ruumi samas kui võiks kedagi õnnelikuks teha.
Sellest mängijast - ja ka muidu "idler-wheel" masinatest - oli foorumis juttu - seega põnevat lugemist leidub nii siin - kui ka vaälsmaa veebidel - nt. lencoheaven, vinylengine jne.
Enda poolt lisan et antud masin on korras - on puhastatud nii pealt tolmust kui ka kõik mehhanilised osad on puhastatud ja õlitatud,kiirused testitud,"idler-wheel" ei oma kulumis märke ega defekte.Kahesooneline voolu kaabel on asendatud euroga.Phono kaabel on originaal DIN pistikuga.Ostmisel mul õnnestus paluda müüjat kinnitada mootori transpordi kruvid - teatan kuna on inimesi kes tahavad kontrollida seda fakti ostmisel kõigepealt.Tonearm`iks on Lenco L75 original käpp.Ilmne on et mängijal oli rahulik minevik.
Sellest mida ei ole...
Helipea ja nõel ei ole komplektis - seda tuleb valida Teil.
Käppal on puudu vastukaal mis käib seal tamiili otsas - seda on võimalik asendada isetehtud vastukaaluga - originaalite raskused on teada - 1g või 4g - sõluvalt sellest mis helipea Te valite. Lähemalt loe - lencoheaven`i saidil.
Ent kui Te peaksite tahtma seda masinat modima - siis just selle tonearmi väljavahetamisest Te peaksite alustama - sellest lähemalt nii lencoheaven`is kui ka siin ELFA vinüüli foorumis.Enamus Lenco huvilisi peavad seda käppa ebaõnnestunuks - ma jägan arvamust - samas juhin tähelepanu et L75 käpp oli aretatud 60te keskel - võib andestada või lihtsalt - objektiivsetel põhjustel - asendada teisega - mis üheskoos Lenco mehhaanika drive`iga võlub välja ettemaid helisid Teie vinüülidelt.
"Idler-wheel" plaadimängijad vs teised tüübid on kindlasti maitse küsimus - ma ja teised kes idleri omale avastasid ei vaata aga tagasi - igatahes selles mängja tüübis on palju võlu ja potentsiaale - eriti kui Te peaksite tahtma kombineerima erinevaid käppe-helipäid - mis omakorda on retrohõngulised no ja nii edasi kuni üks päev ärkate Zeevaldis.P1310222.jpgP1310224.jpgP1310221.jpg
Hind:1700 EEK
Lugupidamisega,
Vadjah

Vasta tsitaadiga
Lemmikud